top of page

inspirerende boeken en links op weg naar een groeiend bewust "zijn"

"Het hart van de ziel"         Gary Zukaf

 

Op geen betere manier heb ik door dit boek te lezen, begrepen dat emoties die je beleeft in contact met de ander, veel over je zelf vertellen. Vriendschap, samenwerking met een collega, een goed gesprek met een familielid; in contact met de ander ervaren we ons zelf. Vaak blije, vreugdevolle momenten, maar ook  soms minder prettige ervaringen passeren onze weg. Hoe graag we de ander ook verantwoordelijk zou willen stellen voor de pijn, verdriet, onzekerheid die we voelen wanneer we zgn. door die ander worden teleurgesteld, niet begrepen wordt etc... we zijn toch echt zelf aan zet. Tenminste, als je het aandurft om dieper in je zelf op zoek te gaan naar de oorzaak waarom jij je zo geraakt voelt door de ander. De ander blijkt dan  een spiegel die jouw (on)bewuste pijnplekken zichtbaar maakt.
"Ode aan de aarde, ode aan jou"      Pamela Kribbe
"Door minder te denken en te moeten, te vertrouwen op onze oorspronkelijke, voelende aard, zullen we meer vreugde en balans creëren in ons leven. Een verdiepend contact met de natuur in onszelf en buiten ons brengt een levendige en lichte vorm van spiritualiteit die hemel en Aarde verbindt".
"Volledig verbonden"     Jos Kivits
Een beknopte, maar zeer verhelderende uitleg over de energetische wereld waar wij allen (al dan niet bewust) deel van uit maken en hoe we op energetisch nivo in contact staan met elkaar en elkaar beïnvloeden.

'De Fontein'      Els van Steijn

 

Je plek vinden op aarde. Een zoektocht die zijn wortels vindt in je eigen familiesysteem, daar waar jij geboren bent en bent opgegroeid. Vaak staan we onbewust niet op onze plek, wat maakt dat we vage, onbestemde onrust, angsten, depressieve gevoelens kunnen hebben waar we geen grip op lijken te krijgen, wat we ook proberen. In dit boek wordt via heel heldere taal beschreven wat er onder de oppervlakte mee kan spelen en hoe jij stap voor stap wel op je plek kunt komen, wat parallel staat aan je beter in je vel gaan voelen.

water.jpg
klik op de buttons....
bottom of page