top of page

reading

Via reading duid ik datgene wat het energetisch veld mij op dat moment aanreikt. Dit doe ik door in te tunen op jouw energie. Vervolgens mag ik helderheid geven over bijvoorbeeld hoe jij je in het leven manifesteert, over je roots, of  rondom een thema dat (on)bewust in je leven speelt. De reading kan je een vorm van psychologisch inzicht geven, waardoor je anders met jezelf/ omgeving om leert gaan. 

Tijdens de reading kunnen ook oorzaken van mogelijke blokkades/ stagnerende energie aan het licht komen. Door het aandacht geven aan deze blokkades vindt naast het readen dan ook een stukje healing plaats. Soms gebeurt dat tijdens de reading, maar het kan ook zijn dat er een langere periode over heen gaat (soms met en soms zonder behulp van vervolgbehandelingen) voor jouw energie op die plek weer goed gaat stromen.           

 

Ik kan de reading ook op afstand voor je doen. Dat betekent dat ik via je naam en geboortedatum op je energie in tune. Je hoeft daar zelf niet thuis voor te blijven, of rekening met het moment van reading te houden. Wel zo makkelijk :)

Ik maak dan van de duiding een beschrijving op 1 of enkele A4´s die ik je per mail toe zend.

bottom of page